Hirdetés

Champions Online - System Shock trailer

|

A Champions Online hamarosan (szeptember 25-én) ingyenesen játszható lesz.

Hirdetés

A Cryptic a Champions Online free to play béta tapasztalatai és a játékosok visszajelzései alapján alakítják át a játékot.

Ebben a videóban az egyik fejlesztő elmagyarázza, milyen fontos változásokon esik át a játék a "régi" fizetős változathoz képest. Például megjelennek az archetipusok a játékban - az előre választható, beállított szuperhősök. Sokkal jobbak lesznek a melee klasszok és a pet klasszok - mindkettőt továbbfejlesztették, hogy felvegyék a versenyt a távható klasszokkal. Rengeteg új kosztüm, ruházat, páncél, beállítható nehézségi fokozatú dungeonok és nagyon nagyon sok egyéb újdonság várható az ingyen játszható Champions Onlineban.  

Több infóért nézzétek meg a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)