Hirdetés

Championship Manager - Csúszik megjelenése

|

Elhalasztották a Championship Manager 2009 áprilisi megjelenését, várhatóan valamikor júliusban gyepmesterkedhetünk.

Hirdetés

Kispadra száműzték a Championship Manager 2009-es kiadását, eredetileg április huszonnegyedikén kamatoztathattuk volna menedzseri rátermettségünket, azonban hivatalos Eidos tájékoztatás alapján megtudtuk, hogy megjelenését eltolták júliusra. A halasztás hátterében egyszerű indoklás díszeleg, miszerint az Eidos lefektetett minőségelvei nem passzolnak az eddig prezentált fejlesztési munkálatok végeredményével, ezért újabb hónapok szükségesek a tökéletes munka elvégzéséhez. Magyarán szólva nincsenek köszönőviszonyban az aranylemez fogalmával. Nem véletlenül fektetnek hatalmas hangsúlyt a Championship Manager 2009 fejlesztéseire, legújabb epizódjukkal szeretnék zuhanyzóba küldeni a Sports Interactive - SEGA duó gondozásában megjelenő Football Manager riválisukat. Pontos megjelenési dátummal nem szolgáltak az Eidos illetékesei.

 

40191_championshipmanager2009-01.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)