Hirdetés

Chapeau - egy multis platformer, ahol sapkává válhatsz

|

Ha már egyszer van olyan játék, amiben egy kenyér a főszereplő, miért ne lehetne ezt fejfedőkkel is?

Hirdetés

Egy osztrák indie fejlesztőcsapat, a Salt Castle Studio hiánypótló alkotást készít, elvégre egy olyan multiplayer platformeren dolgoznak, amelyben különböző típusú fejfedőket irányíthatunk (lehet, hogy túl sok volt a Team Fortress 2?). 

Hirdetés

A Chapeau játékmenetében tehát változatos sapkákkal ügyeskedhetünk különféle játékmódokban, mint amilyen a beszédes nevű "The Floor is Lava" vagy a "Where is Wilhelm", amiben egy NPC fejére kell rákerülni minél előbb. A lényeg persze úgyis azon lesz, hogy legyűrjünk másokat, beleértve a haverokat is. A stúdió mutatott is már egy gameplay videót a játékából: 

A készítők azt ígérik, hogy hamarosan elrajtol a Chapeau alpha verziója, így kipróbálhatjuk a kalaplétet. Szürreális élménynek ígérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)