Hirdetés

Chavez - a PlayStation méreg!

|

Venezuela elnöke az igencsak ellentmondásos Hugo Chavez. Ugyan hivatalosan megválasztott elnök, mégis inkább diktátor...

Hirdetés

S mivel Venezuela gazdag kőolajban, így építgeti a maga kis birodalmát és szövetségesi hálózatát dél-Amerikában.

Közben persze az elnök "okosakat" nyilatkozik is - egyből eszembe jutott ifjúkorom legendás mondása, a Coca-cola mámorban fetrengő nyugati fiatalságról, az italtól, ami a kapitalizmus mákonya...

Na lássuk, mit is mondott Chavez elnök az Alo Presidente nevű heti tv-s és rádiós showjában:

Először is felhívta a venezuelai cégek figyelmét arra, hogy "oktató" játékokat és babákat gyártsanak eredeti, indián motívumokkal, amelyek majd helyettesítik az olyan kapitalista termékeket, mint a Barbie, amelynek semmi köze a venezuelai kultúrához - eleddig még akár egyet is érthetnénk.

Ezután a Nintendot ostorozta, hogy "önzést, individualizmust és erőszakot" promótál, majd a PlayStationt vette célba:

"A PlayStation nevű játék egy méreg. vannak olyan játékok, amelyek ölni tanítanak. Egyszer még az én arcomat is betették egy játékba - Találd meg Chavezt és öld meg!". - mondta. Hozzátette, hogy az olyan játékok, amelyekben városokat kell lebombázni, vagy egyszerűen csak bombákat kell dobni azok arra valók, hogy a kapitalista világban minél több erőszakot szítsanak és később fegyvereket tudjanak eladni. Emellett a játékok promotálják a cigaretta, drog és az alkohol használatát - "ez a kapitalizmus - út a pokolba" - tette hozzá.

Személyes megjegyzés: nekem vannak venezuelai barátaim - ők sem nagyon szeretik Chavez elnököt....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)