Hirdetés

Chemical Spillage Simulation - kiborult a sósav a térségben

|

Napjaink meg nem énekelt hősei azok az emberek, akik kémiai anyagok szivárgásánál igyekeznek megelőzni egy komolyabb katasztrófát. Te is szeretnél az ő bőrükbe bújni? Az Excalibur Publishing segít!

Hirdetés

Honnan tudod, hogy a szimulátorok műfaja felett már senkinek nincs irányítása? Onnan, hogy a Chemical Spillage Simulation nevű játék létezik, és június folyamán meg is jelenik majd.

Bizonyos játékfejlesztők nagyon szeretnek játszani az újságírókkal, akik képességeikhez mérten igyekeznek objektívan kezelni az olyan képtelenségeket, mint a Farming Simulator 2013, a Road Construction Simulator, vagy az ugyancsak az Excalibur Publishing által piacra dobott Surgery Simulator (ami nem összetévesztendő az általunk is tesztelt Surgeon Simulator 2013-mal). Aztán amikor elfogadjuk, hogy ezek léteznek, és van közönség, aki nyitott rájuk, jön egy újabb zseniálisan abszurd termék, ami amennyire nevetségesnek hangzik, annyira csábító is egyben.

A Chemical Spillage Simulationben, ahogy a hivatalos sajtóközleményben olvasható, érdemes többször ellenőrizni, hogy nincs-e sérülés a vegyvédelmi ruhán, ugyanis a Különleges Vegyikatasztrófa-megelőző egység tagjaként a világ legveszélyesebb anyagait kell válogatott eszközeink segítségével beazonosítani, terjedésüket megállítani. Újoncként kezdünk, majd ahogy haladunk előre a ranglétrán, úgy kapunk egyre nagyobb odafigyelést igénylő feladatokat. Megjelenés június 14-én, ára 24,99 font, átszámítva kb. 8500 forint lesz, a gépigénye pedig, mint azt alább láthatjátok, igen baráti. Simán "Év Játéka"-esélyes, de várjuk meg a megjelenést, ne igyunk kénsavat a medve bőrére.

Oprendszer: Windows XP (SP3)/Vista/7/8
Processzor: Pentium IV CPU 2.0 GHz vagy ezzel egyenértékű
RAM: 2 GB
VGA: Dedikált grafikus kártya 256 MB memóriával (GeForce 8000, ezzel egyenértékű vagy jobb)
DirectX: DirectX 9 kompatibilis hang- és videokártya
Szabad hely: 1 GB
CD vagy DVD ROM meghajtó

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)