Hirdetés

Ez a weboldal 2D animációt csinál a PUBG meccseidből

|

Villámgyorsan visszanézheted, hogyan alakult a meccs, ebből pedig elég sokat lehet tanulni.

Hirdetés

Még anno az Evolve-ban volt egy beépített feature, ami a meccsek után megmutatta, merre jártak a vadászok, mennyire kerülték el a szörnyet, vagy hogyan sikerült meglógnia a bestiának az utolsó pillanatban.

Hirdetés

Hasonló elemzést készíthetünk a MinMax legújabb szolgáltatásával. A srácok rengeteg eszközt fejlesztettek már, amivel a Slay the Spire vagy Subnautica játékosok kísérletezhetnek, most pedig a PUBG rajongók is megkapták a saját szoftverüket. Ha a weboldalon rákerestek a saját nevetekre, a rendszer feldobja a legutóbbi meccseiteket, amiket felülnézetből nézhettek vissza. Ugrálhattok a játékosok közt, és nem is vagytok területben lekorlátozva, mint a beépített replay rendszerben.

Ezzel villámgyorsan elemezhetitek a csapatotok és mások mozgását, és ha másra nem, arra jó lehet, hogy visszanézzétek, hányszor múlt csak egy hajszálon az életetek, amikor valakihez közvetlen közel merészkedtetek, de nem vettétek észre egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)