Hirdetés

Child of Eden videóteszt és nyereményjáték

|

A furcsa delíriumos álomképekkel operáló Child of Eden megérkezett, mi pedig jól leteszteltük!

Hirdetés

A Child of Eden egy ritmusokra építő "akciójáték", melyet Tetsuya Mizuguchi, a Rez (hasonló stílusú 2001-es alkotás) készítője álmodott meg, a Ubisoft pedig gondozásába vette és kiadta.

Az alábbi videótesztet múlt héten már láthattátok a GS Live harmadik évadának hetedik részében, most viszont álljon itt külön is tanulságul mindazoknak, akik lemaradtak róla. Nem is mondtam a legjobbat: szerkesztőségünk egyik impozáns női tagja, Sophiaso kollegina izgett-mozgott a Kinect előtt, hogy bemutassa a játékot, mi pedig élveztük. A bemutatót. Mármint a játékot. Voilá:

A Child of Eden június 16. óta elérhető Xbox 360-ra, szeptemberben pedig érkezik PlayStation 3-ra is.
A játék megjelenésére nem csupán videóteszttel készültünk, de nyereményjátékot is hirdetünk! Kisorsolunk egy izgő-mozgó világítós Child of Eden pólót (mint amit Sophiaso hord a videón), három nem világítós Child of Eden pólót, néhány posztert és artwork füzetet. A kérdés: milyen pólót hordasz (S, M, L, XL), és... miért?! A válaszokat Facebook csoportunkba várjuk!

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)