Hirdetés

Choplifter HD - bejelentés és trailer

|

A Choplifter a 80-as évek legendás helikopteres, embermentős játéka volt.

Hirdetés

Most, bebizonyítandó, hogy nincs új a nap alatt, az InXile új 2011-es HD változatot készít belőle.

A játék ősatyja elsőként Apple II-n jelent meg 1982-ben, majd szinte minden 8 bites rendszerre megérkezett. A játékban egy nemzetközi elit segítőszervezet pilótája leszünk, ez a szervezet pedig a C.H.O.P.R. (Coordinated Helicopter Operations, Preservation and Rescue)

Az eredeti Choplifterben egy szál helikopterrel kellett felszedni a nekünk integető túszokat elkerülve az ellenséges tüzet. A Choplifter HD-ben többféle helikopter található és több, mint 20 missziót kell majd végrehajtani katonai bebörtönzöttek kiszabadításától kezdve túlélők evakuálásáig, akik biológiai fegyverek által fertőzőtt zónában maradtak.

A Choplifter HD valamikor az összel jelenik meg letölthető változatban PS3-ra és PC-RE.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)