Hirdetés

Újra Fallout játékon dolgozik Chris Avellone?

|

Egyre többször kerül elő újra a Fallout: New Vegas, és most a játékot fejlesztő Obsidian egyik társalapítója osztott meg egy képet, ami lázba hozta a játékosokat.

Hirdetés

A szerepjátékok rajongóinak valószínűleg ismerős Chris Avellone neve. Ő hozta létre az Obsidiant, és részben neki köszönhetjük a Divinity: Original Sint is, 2015 óta ugyanis a Larian Studiosnál dolgozik. 

Hirdetés

Két nappal ezelőtt Facebook oldalán profilképet cserélt. Új képe egy rajz, melyen a Fallout franchise ikonikus figurája, Vault boy látható, valamint egy pálcikaember. A felirat azt jelenti: "Annyira hiányoztál."

Ebből sok mindenre lehet következtetni. Talán a Larian dolgozik valami Fallouthoz kapcsolódón, a Divinity: Original Sin II befejezése után valószínűleg most lenne ideje a srácoknak erre. Talán csak Avellone nosztalgiázik. Idővel kiderül, addig is lehet találgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)