Hirdetés

Chrome Engine 4 Techdemo

|

A Call of Juarez: Bound in Blood alatt dohogó Chrome Engine 4 gondoskodik arról, hogy percekig keresgéljük leesett állunk darabjait.

Hirdetés

Hála a magasságosnak, már régen túllépett a játékipar azon, hogy csak egy-két olyan grafikus motort képes produkálni, amelyik megfelelő szakemberek keze alatt lenyűgöző látványt varázsolnak a képernyőre.



Létezik bizony alternatívája az agyonhasznált (némely játékban szemrevaló, máskor kiábrándító látványt produkáló - persze ez nem a motor hibája) Unreal Engine 3-nak is, elég csak a Crytek, a Valve, az id Software, a GSC Game World saját megoldásaira gondolnunk.



Bátran ide sorolhatjuk, lengyel Techland által fejlesztett Call of Juarez: Bound in Blood alatt futó Chrome Engine 4-et is, mely annak ellenére, hogy a multiplatformitás jegyében lemondott a DirectX 10-ben rejlő lehetőségekről, csodálatos dolgokra képes. Nem vagyok grafikus, sem programozó, de játékos szemmel elnézve eme rövidke prezentációt, csakis arra a véleményre juthatok, hogy nyugodtan használhatná több játék is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)