Hirdetés

Chromehounds - leállnak a szerverek

|

A SEGA ma megerősítette, hogy beszünteni az online támogatást a Chromehounds nevű játékukhoz.

Hirdetés

Az eseményt már korábban, augusztusban bejelentették, ám a mai naptól fogva soha többé nem élvezhetjük az eredetileg egyébként online csatározásokra kihegyezett Chromehounds élményét. Az Xbox 360 exkluzív alkotás nem aratott akkora sikert, mint azt a Sega elvárta volna, így nem érdemes folytatni.

A játék 2006 nyarán jelent meg, és a Metacritic alapján nem rossz, 71 pontos értékelést kapott. Úgy néz ki, ez mégsem volt elég a hosszú pályafutáshoz, így három és fél év után már csak offline módban lehet majd az ellenséges robotokat darabokra szedni. Nem tudom közületek hányan játszottak/játszanak vele, de azért sajnáljuk, hogy ez bekövetkezett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)