Hirdetés

Chrono Trigger folytatással kacérkodik az Obsidian

|

A független fejlesztőcsapat alapítója nem bánná, ha hosszabb távú együttműködés jönne létre közöttük és a Sqare Enix között.

Hirdetés

Az E3 óta tudjuk, hogy a Square Enix tulajdonába vándoroltak a Dungeon Siege franchise jogai, a kiadó pedig a kaliforniai Obsidian Entertainmentet bízta meg a harmadik rész elkészítésével.



Bár saját IP-t még nem tudtak sikerre vinni - hiszen nem kap második esélyt az Alpha Protocol -, folytatások tekintetében profiknak számítanak. Most, hogy az említett Dungeon Siege 3 kapcsán már a japánokkal dolgoznak, felmerült a gondolat, hogy melyik, egy ideje már parlagon heverő Square Enix játékot folytatnák abban az esetben, ha lehetőséget kapnának rá.
Feargus Urquhart tulajdonos és alapító a Chrono Trigger című klasszikusra szavazna. "Szerintem hatalmas poén lenne egy JRPG fura fantasy-sci-fi keverékből álló környezetét felhasználva nyugati stílusú RPG-t készíteni. Úgy vélem, klassz lenne. Végül is olyan, mint a Star Wars, ami szintén fantasy az űrben. Úgy gondolom, érdekes lenne."



Valamivel konkrétabban fogalmazott Nathan Chapman dizájner. "Azért esne a Chrono Triggerre a választásunk, mert már eleve nyugati RPG-kre jellemző elemekkel rendelkezik. Lineáris ugyan, de nyitottabb, mint társai. A főellenfelet nem feltétlenül ugyanakkor és ugyanott végezhetjük ki, több lehetséges befejezést izgulhatunk végig, ráadásul feleletválasztós párbeszéd-rendszer jellemzi. Az alapok megvannak tehát egy nyugati RPG-hez."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)