Hirdetés

Cikkírói pályázat: eredmények hamarosan!

|

Bár győztesekkel még nem szolgálhatunk, a pályaművek kiértékelése rendületlenül zajlik.

Hirdetés

Kedves Mindenki, aki vette a fáradságot, hogy cikkírói pályázatunkra nevezzen! Még egy kis ideig türelmeteket kérjük, mivel a közel 300 munka átböngészése nagyon sok időnket veszi el - ráadásul a szabadságok, rabságok, köztes állapotok miatt ez bőven tovább is nyúlt a tervezettnél. Efelett érzett bűnbánatunk jeleként minden olyan munkát, amelyik lecsúszott a határidőről (és mostanáig beérkezett a megadott email címre), visszarakunk a versenybe. Ha mi csúszhatunk, akkor Ti is...

És mivel már látjuk az alagút végén a fényt (azaz hamarosan végzünk az értékeléssel), a szeptemberi GameStarban már minden bizonnyal tudjuk közölni a nyertesek listáját - sőt, az örökkévalóságnak megőrizendő még az egyik nyertes cikket is! Igyekszünk mindenkinek válaszolni, azoknak is, akik nem nyernek (elvégre sokan írták, hogy nem is nyerni akarnak, csak a véleményünket szeretnék tudni). Ők se essenek kétségbe, ha némi késéssel reagálunk. Aki pályaválasztás előtt áll, és gyorsan kéne döntenie, az tartson ki. Átmenetileg talán legyen bányász. Vagy rocksztár.

Azok számára pedig, akik teljesen lemaradtak a versenyről: természetesen a hagyományos módon is lehet jelentkezni, és ennek nincs határideje. Ha megpróbálkoznál a cikkírással, küldj valamelyikünknek egy próbacikket emailben (email címek az impresszumban), és ha tényleg olyan jó a munkád, részünkről aztán nyugodtan lehetsz Te a következő generáció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)