Hirdetés

Cities in Motion - Villamos trailer

|

Már a játék nyílt bétája is elérhető, így közel a megjelenés.

Hirdetés

Bár régebben voltak próbálkozások a témában, egy ideje nem jelent már meg városi tömegközlekedés-szimulátor - most majd jön a Cities in Motion.

Mi magunk ezt írtuk róla annak idején. "A játékosok saját közlekedési társaságukat irányíthatják, amin keresztül különböző járműhálózatokat létesíthetnek például vonatok, buszok, metrók és repülők bevonásával. A lakosság igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítenünk kell járműparkunkat és vonalainkat. A négy alap város mellett a vállalkozó kedvű játékosok saját településeket is építhetnek, amit kedvük szerint formálhatnak, menedzselhetnek." A Cities in Motion négy városa Bécs, Helsinki, Berlin és Amszterdam lesznek - ha viszont egyszer lesz Budapest, az biztos a very hard fokozaton lesz csak játszható...

Akkor nem említettük a villamosokat - most ezekkel a masinákkal ismerkedhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)