Hirdetés

Cities: Skylines - a konzolosokat sem kímélik a természeti csapások

|

Noha a PC-sek már a következő Cities: Skylines csomag megjelenésére várnak, a PS4 és Xbox One tulajok előbb még bepótolhatják a korábbi tartalmakat.

Hirdetés

Tovább bővül a Paradox Interactive népszerű stratégiája, a Cities: Skylines PC-n és konzolokon egyaránt. Míg előbbi platform esetében heteken belül megkapjuk a következő DLC-t, a Parklife-ot, addig a PlayStation 4 és Xbox One masináknál még egy korábbi adósságát törleszti a fejlesztőcsapat. 

Hirdetés

A Natural Disasters DLC természeti csapások széles választékát kínálja azoknak, akik véletlenszerű - vagy épp manuálisan beállított - katasztrófákkal (például tornádókkal, földrengésekkel, erdőtüzekkel, meteorcsapásokkal) szeretnék megbolondítani városkájuk életét. Persze a rombolás mellett a megelőzés is fontos szerepet játszik a csomagban, így építhetünk megfigyelőállomásokat, valamint a megfelelő hálózattal vészriasztást és evakuálási figyelmeztetést is leadhatunk, menekülési útvonalakat is megszabhatunk.  

A Cities: Skylines - Natural Disasters május 15-én válik elérhetővé PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Parklife május 25-én debütál PC-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)