Hirdetés

Cities XL Limited Edition extrák

|

Simcity MMO üzemmódban? A Cities XL pont ez - tömeges városépítés távoli bolygókon.

Hirdetés

Az ötlet pofonegyszerű - mivel a SimCity típusú játékok úgyis népszerűek voltak, miért ne csináljanak ebből is egyfajta MMO-t?

Így született a Cities XL, amelynek bétája most is zajlik. A játék nemsokára élesben is megjelenik, így bejelentették, milyen extrákat kap, aki a Limited Editiont vásárolja meg.

Aki a "sima" változatot kapja, az a játék és a kézikönyvek mellé kap egy második DVD-t is egy 7 napos kipróbáló kóddal - oda lehet adni a havernak. A Limited edition viszont 16 extra "tárggyal" jelenik meg ezen felül, ezek:

5 exklúzív szóló térkép.

5 exklúzív híres épület - Berlini győzelmi oszlop, Kijevi SZent Vlagyimir katedrális, New York Wall Street 40, párizsi Opera garnier és a San Franciscóban található Grand Hotel.

1 exklúzív városháza - Los Angeles városházája.

2 permanens tervrajz - A Chichen Itzai maja piramis és a londoni Big Ben. Ez a két terv a kezdetektől elérhető és annyiszor lehet felépíteni ezeket, ahányszor a játékos csak akarja.

Bónusz póló a játékbeli avatarnak.

A CitiesXL.com oldalon egy dicsőséget jelző medál

3 postai levelezőlap

1 41x34 cm-es poszter

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)