Hirdetés

Citites: Skylines - zöld városokat építhetünk a következő kiegészítőben

|

Miután a Green Cities DLC-vel megépítettük környezetbarát városunkat, máris jobb embernek érezhetjük magunkat. Mellesleg a fenntarthatóságról is tanulunk valamit, és legalább a környezetvédelem kérdése is gyökeret verhet fejünkben.

Hirdetés

Napjainkban égető kérdéssé vált a globális felmelegedés és a környezetszennyezés problémája. Nyilván lehet a végtelenségig vitatkozni azon, hogy tudományosan mi a megalapozott (mi gamer magazinként nem foglalnánk állást a kérdésben, nem tisztünk, nem is értünk hozzá annyira), de az egészen biztosan nem árt, ha tudjuk, hogyan működhetne egy környezetbarátabb világ. Most egyelőre csak a játék szintjén.

A Cities: Skylines legújabb kiegészítőjében megtapasztalhatjuk milyen egy zöld metropolisz. A füstölgő és beteg város mellett feltűnik a környezetbarátabb település is. A házak tetején napelemek és növények terpeszkednek, a város fenntartásához szükséges energiát szél- és vízerőművek generálják. A magas felhőkarcolók között pedig alig látunk olyan területet, ahol ne lenne valamilyen növény.

A Green Cities kiegészítő csomagba több mint 350 környezetbarát asset került, ami 200 új épületet takar, emellett számos új szolgáltatás és irányelv is segítségünkre lehet, hogy egy egészségesebb környezetet hozzunk létre városlakóinknak. Nem rossz érzés ilyet látni, na.

Az év végén érkező Cities: Skylines kiegészítő Windows, MacOS és Linux operációs rendszerekre fog megjelenni, Xbox One-os verzióról egyelőre nincs hír, pedig nem lenne rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)