Hirdetés

City of Heroes - Bombasiker küldetésszerkesztője

|

Hatalmas sikernek örvend a City of Heroes hónap elején megjelentetett frissítése, melynek keretében a játékosok ingyen és bérmentve lecsaphattak a Mission Architect rendszere.

Hirdetés

Utóbbi valójában egy részletesen kidolgozott küldetésszerkesztő alkalmazás, segítségével a játékosok kedvükre gyárthatnak különféle missziókat és megoszthatják azokat a többi City of Heroes felhasználóval. Korábbi cikkünkben beszámoltunk a Mission Architect működéséről és sikeres bétatesztjéről, azonban a fejlesztők talán legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy a játékosok egyetlen nap leforgása alatt túlszárnyalják több hónapos munkájukat, magyarán szólva a komplett City of Heroes univerzumot!

Ennek köszönhetően az elkövetkezendő hetekben, hónapokban többszörösére duzzadhat a City of Heroes képzeletbeli világa. A küldetésszerkesztő rendszer természetesen támogatja az egyéni ötletek alapján elkészített tartalmakat (játékelemek, NPC karakterek, textúrák, stb.), ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók által készített tartalmak 70 százalékában egyedi monszták kaptak helyet. Unalmas ellenfele? Ne vicceljünk kérem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)