Hirdetés

City of Heroes - Készül a Going Rogue expanzió

|

Going Rogue megnevezéssel hamarosan vadonatúj kiegészítővel bővül a City of Heroes univerzuma.

Hirdetés

Az NCsoft leleplezte következő City of Heroes kiegészítőjét, utoljára 2005-ben bővült friss tartalmakkal és játékelemekkel a masszívan multiplayer online produktum, négy esztendővel ezelőtt került bemutatásra a City of Villains. Az elmúlt években szunnyadó és felhasználói bázisából kényelmesen eléldegélő MMO áprilisban ingyenes küldetésszerkesztő alkalmazással gyarapodott, melynek sikerei felülmúlták a Paragon Studios fejlesztőinek előzetes elképzeléseit.

A megjelenési dátumot egyelőre nélkülöző Going Rogue kiegészítőben szerepet cserélhetnek az egymással szembenálló felek, ennek értelmében a Villain játékosok bemerészkedhetnek Paragon City területére. A karakterek személyisége és lojalitása alapvetően megváltozhat, amennyiben egyre mélyebbre merülnek Praetoria párhuzamos univerzumában, melyben Statesman ördögi inkarnációja, Tyrant kormányoz. Hamarosan bővebb információkkal szolgálhatunk az új City of Heroes kiegészítőről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)