Hirdetés

City of Heroes - Mission editor

|

Új játékmóddal csalogatja a felhasználókat a City of Heroes.

Hirdetés

Ilyen sem sűrűn fordult elő eddig MMO játéknál. A Cityof Heroes legújabb kiegészítő szerűsége ugyanis arra ad módot, hogy saját küldetéseket gyártsunk. A történet kitalálása után, mi magunk írhatjuk meg a dialógusokat, és akár öt missziót is egybefűzhetünk, mintegy kampányként. Minden egyes küldetésben25 célt határozhatunk meg, amit teljesíteni kell, hosszú időre lekötve ezáltal a haverokat, vagy akárkit, aki esetleg szeretné kipróbálni. A játékosok aztán minősíthetik ezen kis alkotásokat, és aki nagyon profi küldetéseket csinál, az ingame előnyöket élvezhet majd, úgymint bekerülhet a Hall of Fame-be,és a fejlesztők is választanak bizonyos időközönként egyet, amit megjutalmaznak valahogyan. Érdekes elgondolás, de szerintem jó ötlet. Sokszor tapasztalhattuk már, hogy a lelkes rajongótábor szinte az eredeti programmal egyenértékű modokat állít elő, amennyiben támogatja azt a játék. Remélhetőleg nem is olyan sokára ellepik majd a világhálót a színvonalasabbnál színvonalasabb user alkotta missziók. Próbálkozzon mindenki.

 

 

 

 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)