Hirdetés

City of Heroes - tervezz töltőképernyőt!

|

Érdekes pályázatot hírdetett az NCSoft - bárki tervezhet töltőképernyőt a City of Heroeshoz.

Hirdetés

Úgy látszik, a City of Heroesban (és a Villainsban) található képernyőket már megunták - vagy a játékosok, vagy a készítők.

Mivel a pályázóknak saját screenshotok alapján kell a töltőképernyőket elkészíteni, így nem árt, ha a potenciális, grafikához közepesen értő pályázó épp City of Heroes-játékos (vagy legalább a triallal nyomja). A kiírás szép hosszú, ahogy a nyereménylista is -  a fődíj mintegy 175 dollár értékű City of Heroes csecsebecse (amiben előfizetéstől kezdve csak a shopban megvásárolahtó ritka kosztümök, petek és egyebek is vannak), a második díj hasonló, de kisebb csomag 95 dolcsi, míg a harmadik 65 dolcsi értékben. S persze a végtelen és örökkétartó (vagy legalábbis amíg a szerverek mennek) dicsőség. Mivel a mintákat .psd-ben kell letölteni és a pályázatot is abban kell benyújtani, minimális grafikusi ismeretek kellenek - de ettől kezdve csak a kreatívitás az, ami számít (legalábbis az NCSoft szerint)

Az igen részletes pályázati kiírás

Beküldési határidő szeptember 20, szóval még van idő, de mindenkinek javaslom, figyelmesen olvassa végig a belinkelt oldalt, amennyiben érdekli a pályázat.

Sok sikert, legyen magyar a nyertes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)