Hirdetés

City of Heroes - új grafikus mód

|

A City of Heroes/Villains sosem hozott hisztérikus sikereket, de bukásokat sem - megbízhatóan működik.

Hirdetés

Azonban a grafikus engine felett bizony eljárt az idő picit...

Arról nem is beszélve, hogy a versenytársak is erősödnek - a Champions Online is megyeget és majd bejön a képbe a DC Universe Online is hamarosan.

Ezért a kiadó és a fejlesztő úgy döntött, hgoy a következő ingyenes update egy új grafikus módot is hoz a játékhoz - az Ultra Mode új árnyékokat, fényeket és vízeffekteket tesz a játékba, amely által a látvány sokkal dögösebb lesz.

A Dark Mirror névre hallgató City of Heroes kiegészítő új ellenséget hoz a játékba, aki "minden ütésre ütéssel fog válaszolni". Természetesen lesznek új missziók, kitüntetések, emote-ok és a 20-as szintű karakterek is hozzáférhetnek majd a Gonosz Főellenekhez. Emellett az UI-t is felfrissítik, megújítják a sikeres Mission Architect rendszert (amely a City of Heroes/Villains missziókészítő rendszere), s persze lesz még sokminden más is.

A Dark Mirror névre hallgató Issue 17 áprilisban várható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)