Hirdetés

City of Heroes - új részletek a Going Rogue kiegészítőből.

|

Az első igazán sikeres szuperhősös MMO folyamatosan fejlődik - nagyon helyes.

Hirdetés

Nemrégiben magunk is beszámoltunk arról, hogy a lassacskán "öregecske" grafikus motor is felújításra kerül.

A PAX kiállításan lerántották a leplet a Going Rogue nevű új kiegészítő néhány fontos újdonságáról. talán a legfontosabb a régóta várt endgame rendszer, amely az Incarnate nevet fogja viselni. Ez telejsen új tartalmakat és speciális Incarnate szinteket jelent majd, ahol új képességeket kap a karakterünk. Az Incarnate nehézségétől függő jutalmak is a rendszer részét képezik. A City of Heroes Going Rogueban egy Incarnate szint lesz maximum 10-es szinthatárral - ezt majd az Issue 19 vezeti be valamikor később ez évben.

A következő kasztok kapnak majd egy új, Kinetic Melee nevű powersetet: Scrapper, Tank, Brute és Stalker. Ez egy telekinetikus harci mód, amely nagyon látványos, rengeteg kiütéssel, vagy eleséssel járó harc lesz - emellett nagyobb hatósugárral rendelkezik majd, mint a közelharci powerek java része.

Controller és Dominator karakterek egy Electric Control nevű új powerkézsletet kapnak majd - erről a cikk írásának idején még túl sokminden nem derült ki...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)