Hirdetés

City of Heroes/Villains - dupla XP-t adó hétvége minden volt és jelenlegi játékosnak

|

Most, hogy kijött az Issue 16, a kiadó esélyt ad mindenkinek, hogy újra próbálja a játékot.

Hirdetés

Október 8.-a lesz a nap, amikor minden régi City of Heroes és Villains account újraéled, és bárki, aki valaha játszott a játékkal újra beléphet.

Ez még mind semmi, az október 11-ig tartó hétvége alatt dupla XP jár a játékosoknak. természetesen az újra aktivált accountok minden földi jót megkapnak - a missziók létrehozását, az erők szerkeszthetőségét - s mindezt ingyen.

Sőt, aki ezen a hétvégén játszik, legyen az előfizető, vagy csak a hétvégére reaktivált játékos a dupla XP mellett dupla Infamy-t és Influence-t kap majd.

Érdemes ránézni a játékra, hiszen a City of Heroes / Villains misszió-létrehozó rendszernek köszönhetően mintegy 50000 (ötvenezer),a játékosok által létrehozott küldetés található a játékban (a beépítetteken kívül). Mindemellett érdemes megnézni a teljesen felújított karakterlétrehozási lehetőségeket is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)