Hirdetés

City of Heroes/Villains - új, ingyenes tartalmi update

|

2009-2010 kétségtelenül a szuperhősös MMO-k korszaka lesz, de ne felejtkezzünk meg a "nagy öregről" sem, aki köszöni, nagyon jól van!

Hirdetés

A City of Heroes / Villains már villantott egy-kettőt azoknak, akik próbálták leírni - a nemrég bevezetett quest létrehozási lehetőség például igencsak igéretes benne.

Most pedig elérkezett a 16-es nagy update, az Issue 16: Power Spectrum. Ez az az update, ami miatt újra előfizettem a CoH-ra, mert igencsak kiváncsi lettem, mit lehet majd kihozni belőle. A fejlesztők végre elkészítették azt, amit a playerek a leginkább kértek a játék piacra kerülése óta - az erők testreszabhatósága, azaz Powers Customization - ez, együtt a misszió-létrehozó rendszerrel kétségtelenül a legjobban testreszabható MMO-vá teszik a City of Heroes / Villainst.

A Powers Customization segítségével a játékosok testreszabhatják avatarjuknak, hogy milyen színeket, effekteket használjanak, amikor speciális szuperhős erejüket bevetik. Emellett az Issue 16 rengeteg új opciót tesz lehetőve a karakterek létrehozásakor, amely segítségével meglepően sokoldalú karakterlétrehozó rendszer került a játékba (megjegyzés - ugyanez a Paragon Studios készítette a Champions Online világverő karakterlétrehozó rendszerét is). Az újdonságok közé új nehézségi fokozatok kerültek, a harci tapasztalat jobb elosztásának lehetősége is megvalósult, és lehetségessé vált több power-set elérhetősége más archetipusoknak (remélem ez érthető). Emellett a játék Side-kicking rendszerét fejlesztették tovább, érdekes módon új neve "Super Side-Kicking" amely segítségével az új játékosok a veteránok mellett harcolhatnak hasonló esélyekkel.

Az Issue 16: Power Spectrum szabadon letölthető és már online. Jó szuperhősködést - s íme egy kis ízelítő:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)