Hirdetés

City of Heroes/Villains - Vendégek küldetései

|

A City of Heroes küldetésszerkesztőjének népszerűsítéseként két ismert ember és egy kiscég küldetését is végigjátszhatják a játékosok.

Hirdetés

A Paragon Studios nemrég indította el Guest Author kampányát, melyben ügyes emberek küldetéseit helyezik be a City of Heroes-ba. Bill Willingham, a New York Times bestseller-írója, valamint a Fables képregény készítője, a Rooster Teeth, akik a Red vs. Blue sorozattal váltak híressé, valamint Scott Kurtz, a PvP képregény mestere is csinált egy-egy új missziót a mostanában megjelent küldetésszerkesztő segítségével.

A Guest Author program egyedi lehetőséget ad minden olyan játékos számára, aki maradandót tud alkotni. Ezek az emberek ezentúl a Paragon Studios berkeiben dolgozhatnak egy világszínvonalú fejlesztőcsapattal, hogy ötleteiket megvalósíthassák egy csak online játszható szerepjátékban. A most készített küldetések október 13-tól lépnek életbe, a Reactivation és Dupla XP hétvége után, ami jelen pillanatban is zajlik. Bill Willingham küldetése a Quest for Magic nevet kapta, s Irena Faust történetét játszhatjuk végig a szuperhőssé válás rögös útján. A Rooster Teeth két misszióval száll be, ezek közül az egyik a Mission: Awesome néven található meg, és Captain Dynamic segítségével pusztíthatjuk el Great Face ördögi terveit. A másik neve The Great Face-off, ebben a gonosz segítségére leszünk a börtönből való szökés során. Scott Kurtz OMG, it's the LOLBAT! címre keresztelt küldetésében a LOLBAT oldalára állva kell megvédenünk a várost az Algonquin Hate Table gonoszaitól. A City of Heroes tehát sok jó dologgal várja a játékosokat, játékra és küldetésszerkesztésre fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)