Hirdetés

City Tuesday - éld át újra ugyanazt az öt percet

|

Az Idétlen Időkig egy igazi filmklasszikus - ott a főhős ugyanazt a napot (február 2.) éli át folyamatosan. Ebben a játékban a főhősnek csak ugyanaz az 5 perc jut egy keddi napból.

Hirdetés

Azonban az 5 perc végén a várost elpusztítják terroristák bombái, mindenki meghal - így a feladat nem is lehet más, mint megakadályozni a terroristák támadását. 

Erre a célra azonban mindig csak a robbanás előtti öt perc áll rendelkezésünkre, ami végén meghalunk - ámde amikor újra kezdjük, a tudás, amit kiderítettünk, amire rájöttünk, az megmarad. Így, mint a filmben is (vagy a Source Code című filmre ha gondolunk), lassan összerakva a teljes képet a végén meg tudjuk akadályozni a terrorista támadást és meg tudunk mindenkit menteni. 

A készítő Chris Zukowski ezúttal nem a grafikára koncentrált, amely egyébként stílusos, de nagyon funkcionális, amolyan piktogram stílusú. A 2D-s platformer világban játszódó történet megoldása sokszor a "próbálkozz és rájössz" elven alapul, de az egyszerű játszhatóság és az érdekes kihívás mégis addiktívvá teszi az ismétlést. A játék ezen a nyáron várható Xbox Live Arcade alá.

Íme egy új trailer a játékból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)