Hirdetés

Civ World - Sid Meier szerint még a nyáron megjelenik.

|

A Civilization sorozat új tagja Facebookon akarja meghódítani majd a játékosokat.

Hirdetés

A CNN jelentése szerint a Civilizationök komplexitását a FaceBook játékok gyors játszhatóságával ötvöző új Sid Meier cím a nyáron várható.

Sid Meier állítása szerint bár a játékban minden hagyományos Civilization elem - tudomány, gazdaság, katonaság, kultúra - benne lesz, a Facebook miatt alapjaiban változik meg a játék.

Legfőképp amiatt, mert a multis játékot nem minden játékos fogja majd ugyanazon időben játszani. Amennyiben nem vagy ott, a többieknek akkor is kommunikálniuk kell veled - a dolgok akkor történnek meg, amikor mindenki közreműködik bennük. Ez alapvetően a játék alapjait változtatja meg.

Attól, hogy egyedül is megtehetsz majd sokmindent, más civilizációkat csak a csapattársaid, azaz a saját civilizációd segítségével győzhetsz csak le.

A Civ Worldben 200 fős civilizációk versengenek majd egymással.

"Lesz egy saját városod, amelyet menedzselned kell és rengeteg mindent megtehetsz majd saját magad" - mondta Sid Meier - " a legsikeresebbek mégis azok lesznek, akik megtalálják a megfelelő együttműködés lehetőségét.

A Facebook kapcsolati rendszere nagyon jó lehetőséget ad majd egy iylen játéknak.

"Ami igazi kihívás volt a számunkra az az kooperatív játékmód beépítése volt - hiszen ez eddig nem volt a Civilization játéksorozat része. A Civ World java része ilyen designra épül és arra támaszkodik, hogy a játékosok együtt fognak dolgozni - csapatmunka, kommunikáció, tervezés. Ez utóbbiak lesznek a legfontosabb dolgok a Civ Worldben." - nyilatkozta Sid Meier.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)