Hirdetés

Civilization IV részletek!

|

A Worthplaying jóvoltából előkerült pár infómorzsa Sid Meier mester Civilization IV-éből. Az eredeti cikk pontokba szedve tartalmazza a részleteket, én most a lényeget írom le. Fontos újítás a játék "felhasználóbarátabbá" tétele. Mivel a Civilization eddig főleg az asztali táblajátékok vonásait örökölte, igazából az ilyen játékok rajongói érezhették magukat otthon benne első látásra. Ezentúl a módosított interface segít minket majd ebben. Újítások közé sorolják még a srácok az eddig soha nem látott részletgazdagságot, a rendkívül kidolgozott multiplayert, a World Editort (nem szükséges magyarázat), illetve a játék hangi világának sokszínűségét (új, változatosabb zenék, effektek, ilyesmi). Reméljük ezen újítások, főleg az elsőként emlegetett változtatás nem lesz negatív hatással a jó öreg Civilizationra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)