Hirdetés

Civilization V - 100 dolláros gyűjtői kiadás

|

Dupla áron adják majd a Civilization V gyűjtői kiadását.

Hirdetés

Valutában számolva egy frissen megjelent játék normál kiadása olyan 50 dollár körül mozog, az esetek 90%-ában. Ha dobozosan vesszük (és most maradjunk ennél) akkor kapunk egy lemezt és jobb esetben kis füzetecskét a legfontosabb infókkal. De akkor mi fér bele 100 dollárba?

A Civilization V gyűjtői kiadása megadja erre a választ! Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az aranyozott hatást keltő dobozból öt játékbeli egység miniatűr, ám részletgazdag fém figurája pottyan majd ki. A csomag tartalma továbbá egy 176 oldalas art könyvecske a Civilization V legszebb képeivel. Ám ha ez még mindig nem nyitja ki a pénztárcát, Sid barátunk hozzácsapott még mindehhez két CD-t a játék zenei anyagával, illetve egy DVD-t „így készült" címszó alatt. Na mit szóltok? Megéri?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)