Hirdetés

Civilization V - koreai DLC-k érkeznek

|

Augusztus 11-én nemcsak az NFL előszezonja indul el, hanem megjelennek a koreai DLC-k a Civ V-höz.

Hirdetés

Nem panaszkodhatnak a játékosok, a Civilization V támogatottsága igen dícséretes, és szerencsére a Steamen sokszor akciózzák is a DLC-ket.

Augusztus 11-én a Steamen jelenik majd meg a két DLC, a Civilization and Scenario Pack: Korea ( €3.49 ) és a Wonders of the Ancient World Scenario Pack ( €3.49 ). Ezek együtt is megvásárolhatóak lesznek Korea and Ancient World Combo Pack ( €4.99 ) néven. 

A kiegészítők mind a 15.század távol-keleti történéseit elevenítik fel, kiemelt figyelmet fordítva Nagy Sejong király uralkodására és ország építő munkásságára valamint a Toyotomi Hideyoshi által vezetett japán szamuráj invázió elleni küzdelemre. Sejong a Chosun (vagy Choson), más néven Yi dinasztia idején élt, és 1419-től 1450-ig uralkodott. A dinasztia neve egyébként „friss hajnalt" jelent, ami analóg a koreai reneszánsz szellemiségével. Ezért nevezik őt a „Koreai Mátyás Királynak" A kiegészítők újabb izgalmas órákat ígérnek Civilization, Távol-Kelet és történelmi stratégia rajongóknak!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)