Hirdetés

Civilization V - különleges kiadás a Steam-en

|

Akik úgy döntenek, hogy digitális formában szeretnék beszerezni a Civilization V-öt, azok válasszák a Steam-et.

Hirdetés

Ugyanis aki Steam-ről tölti le a legendás sorozat ötödik részét, az egy bővített változatot kap.

A Civilization V Digital Deluxe Edition névre keresztelt kiadása magában foglalja az alapjáték mellett a játék aláfestő zenéit, egy részletes "Kulisszák mögött" anyagot, illetve egy új kampányt a babyloni civilizáció részeként. Az előrendelők (digitális vagy dobozos egyaránt) egy DLC-t is kapnak ajándékba, mely pályákat tartalmaz, és a Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia nevet viseli. Amit még érdemes tudni, hogy a Civilization V-be integrálva lesz a Steamworks, és ennek köszönhetően achievementek is szerepelnek majd a játékban, valamint a Steam saját DRM-jét használja. A megjelenés idén ősszel esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)