Hirdetés

Civilization V - Államilag megünnepelve

|

Maryland kormányzója állami ünnepséget tart Sid Meier és a Civilization V tiszteletére

Hirdetés

Martin O'Malley, Maryland kormányzója annyira büszke arra, hogy Sid Meier az állam Baltimore megyéjében alapította első stúdióját 1982-ben, hogy 2010. szeptember 21-ét, a Civilization V megjelenésének dátumát Sid Meier's Civilization V napjává nyilvánította, és ünneplésre hívta polgárait.

És ez most nem valami áprilisi tréfa, hanem halálosan komoly történelmi esemény. „Én, Martin O'Malley Maryland állam kormányzója ma, 2010 július 28-án tiszteletemet teszem Sid Meier kitűnő eredményei előtt, és hogy Sid Meier's Civilization V napként emlékezetes maradjon 2010. szeptember 21-e, minden embert ünneplésre hívunk."-hangzottak szavai. Ez történik, ha egy kockát választanak kormányzónak - élőben is "tolja" a Civilizationt. Ott akarok élni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)