Hirdetés

Civilization V - Ősszel érkezik

|

Mindenkit meglepett a Firaxis Games váratlan bejelentése, miszerint még ebben az esztendőben rátehetjük kezünket a Civilization sorozat ötödik felvonására.

Hirdetés

Jól működhet a 2K Games kémelhárítása, ugyanis legfeljebb a Civilization IV és kiegészítői (Warlords, Beyond the Sword, Colonization) sikeréből következtethettünk arra, hogy előbb-utóbb folytatás érkezik.

A friss és ropogós Civilization V bejelentés sajtóanyagából egyebek mellett olyan információkat hámozhatunk ki, mint például egy új, az elődnél jóval látványosabb grafikus motor alkalmazása (Az biztos, hogy a mellékelt képek alapján nem lesz csunyácska. Legalábbis kategóriáján belül.)
Sid Meier és csapata gondolt a veterán rajongók milliós tábora mellett az újoncokra is, ezért az intuitív kezelőfelületen az is könnyedén eligazodik majd, aki először találkozik Civilization játékkal. Beépített tanácsadók sora segít majd eligazodni a feladatok és lehetőségek tengerében.

És most hexameterben költsetek verset Sid Meier nagyságáról!


A sorozat hagyományaihoz híven 18, egyelőre nem nevesített nemzetet vezethetünk a kőkortól egészen az űrkorszakig.
A továbbfejlesztett diplomáciát a városállamok megjelenése teszi izgalmasabbá. Politikai hadszíntéren az emberi történelem legnagyobb és legravaszabb vezetőivel kell megmérköznünk.
A fegyveres konfliktusok az elődökhöz képest már-már epikusnak nevezhetőek. Méretes seregek vonulnak fel, nehéztüzérség szórja az áldást a vonalak mögül. Mindez új stratégia és taktika kidolgozását igényli részünkről a siker érdekében.
Online (akár postafordultával is) multiplayer, LAN és Hotseat (Egy gép előtt váltják egymást a játékosok.) vár többszereplős játékmódokat kedvelő vásárlókra.



A Civilization V maximálisan támogatni fogja a modkészítőket, minden szükséges eszköz megtalálható lesz a korongon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)