Hirdetés

Civilization VI - és már ebben is van battle royale mód

|

Nem, ez nem egy vicc, és nem is egy rajongói mod. Ez egy létező, hivatalos, battle royale játékmód a Civilization VI-hoz.

Hirdetés

A Civilization VI kapott egy battle royale játékmódot Red Death címmel. Igen, ez még mindig az mély, taktikus, körökre osztott, birodalomépítős stratégia, amibe 5000 órát beleöltél, csak most megbolondították kicsit a manapság generációs hívószóként is értelmezhető battle royal fűszerrel. Hogy ezzel a fiatalabb korosztály bevonzása-e a cél, vagy a keményvonalas stratégák látókörének enyhítése azt egyelőre nem tudjuk eldönteni.

Hirdetés

A sztori szerint egy poszt-apokaliptikus világban járunk, ahonnan az egyetlen kiutat az utolsó űrhajó jelenti. Persze azon nem lesz hely mindenkinek, úgyhogy az lesz a dolgunk, hogy a hajó felé vezető úton megszabaduljunk a konkurenciától, és igyekezzünk elkerülni a Red Death kört, ami a Föld pusztulásáért is felelős volt.

Ez az új többjátékos móka saját frakciókat, karaktereket, és átdolgozott egységeket is kapott. A Firaxis nem viccelt a battle royale frissítéssel, már elérhető PC-re az új móka. Akinek megvan a Civilization VI, az mindenképpen tegyen vele egy próbát, és írja meg kommentben, milyen élmény a Civ Battle Royal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)