Hirdetés

Civilization VI - új multiplayer módot és rengeteg újdonságot hoz a szeptemberi frissítés

|

A kiegészítők mellett továbbra is rendszeresen bővíti a játékot a Firaxis csapata.

Hirdetés

A Civilization VI a roppant tartalmas és a magyar egységeket is felvonultató Gathering Storm DLC-t követően továbbra is folyamatosan kapja az újdonságokat, a fejlesztők most épp egy olyan multiplayer módon dolgoznak, amely különböző lesz az eddigi munkáiktól.

Hirdetés

A multiplayerrel kapcsolatban egyelőre részleteket nem árult el Dennis Shirk vezető producer, viszont az kiderült, hogy hat új térképpel bővül a játék, és igyekeznek hasznosabbá tenni a tengerparti városokat. Több épület is erősebb lesz, bónuszokat kapnak a Great Admiral egységek és a Halikarnasszoszi mauzóleum is. Az alábbi videóban Shirk narrálásával megnézhetitek, milyen újdonságokkal készül a fejlesztőcsapat idén szeptemberben.

Ti örültök a Civilization VI változtatásainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)