Hirdetés

Clash of the Titans - HD trailer

|

2010 talán leglátványosabb hollywoodi szuperprodukciójába nyerünk betekintést - Clash of the Titans HD trailer!

Hirdetés

Az 1981-es eredeti film (Titánok harca) 2010-es, nagggyooon' durván újraforgatott remake-je a Clash of the Titans HD trailere minden filmszerető embernek kötelező.

A görög mitológiából táplálkozó történet szerint a félig isten félig ember Perszeusznak (jaj Zeusz, te kis csődör) az istenek és királyok viaskodásától kell megmenteni nem csak családját, hanem az egész világot. Hádésznak, az alvilág istenének ugyanis feltett szándéka, hogy Zeusz erejét megszerezve a saját ízlésének megfelelően rendezi át az emberek világát. A görög mitológia minden rémségégét, és a filmes CGI legmodernebb trükkjeit felvonultató, látványos és akciódús Clash of the Titans HD trailert alant tudjátok megtekinteni, kötelező jelleggel. A mozikban 2010 márciusában nézhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)