Hirdetés

Clash of the Titans teaser

|

Jövőre tűzik műsorukra a filmszínházak Desmond Davis klasszikusának a jelen kor igényeihez igazított remake-jét.

Hirdetés

A stop-trükk animáció nagymestere, Ray Harryhousen a Titánok harcával (Clash of the Titans) beverekedte magát a filmtörténelembe. (Na nem, mintha korábbi munkássága miatt nem érdemelné meg, hogy örökre megjegyezzük a nevét.) Perszeusz összecsapása Medúzával, vagy épp az óriásskorpiók elleni küzdelem máig remekül mutat a filmvásznon, vagy a televízió képernyőjén.



A remake értelemszerűen nem a Harryhousen nevével összeforrott technikával kelti életre a görög mitológia fantasztikus lényeit, helyére a CGI tolakodott be erőszakosan. Az első képsorokat elnézve látvány tekintetében nem lesz gond a feldolgozással, sőt a szereplőgárda is egész ígéretes, ugyanis neves európai színészek (Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Danny Huston, Jason Flemyng, Mads Mikkelsen, Pete Postlethwaite) csatlakoztak a produkcióhoz, míg a főhős Perszeusz szerepében az ígéretes akciószínészi karrier előtt álló Sam Worthingtont üdvözölhetjük (Terminator: Salvation, Avatar). Rendezője pedig a harmincas évei második felében járó francia filmes, Louis Letterier (Danny the Dog, Transporter 2, The Incredible Hulk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)