Hirdetés

Clash of the Titans - The Videogame képgaléria

|

A Namco Bandai jóvoltából befutottak a bemutatásra váró mozifilm játékos adaptációjának első állóképei.

Hirdetés

Tavasszal mutatják be a mozik Louis Letterier (The Incredible Hulk) következő filmjét, amiben Same Worthington (Avatar, Terminator: Salvation) alakítja Perzeuszt, a történet főszereplőjét.



A filmből Clash of The Titans - The Videogame címmel a Folklore (PS3) és a Dragon Ball: Origins (DS) projekteket jegyző Game Republic csapata készít játékot PS3 és X360 konzolokra a Namco Bandai felügyelete mellett.
A filmmel egyszerre érkező akciójátékban Perzeuszként egyrészt a hős kalandjait élhetjük át, másrészt új, eddig sosem látott kihívásokat is megkísérelhetünk legyűrni. Érdemi infó sajnos még mindig nincs, de legalább már képet alkothatunk az alkotás várható minőségéről a Clash of the Titans - The Videogame galéria felvételeit vizslatva.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)