Hirdetés

Cliff Bleszinski Leonardo DiCaprio-idézettel reagált arra, amit a Gears franchise jövőjéről megtudott

|

Jó ómen lehet a Gears 6 számára, hogy már a széria atyjának a figyelmét is sikerült megragadnia.

Hirdetés

Utoljára a 2020-ban, az Xbox Series X és Series S konzolok megjelenésének évében merülhettek el új felvonásban a Gears-rajongók, igaz, a Gears Tactics ahelyett, hogy továbbszőtte volna az egy évvel korábbi Gears 5 cselekményét, inkább a múlt titkait tárta fel. Ráadásul a játékmenet is radikálisan új élményt nyújtott, mivel a főbb jellemvonásokat megtartva az új hullámos XCOM-okat másolta. Tegyük hozzá, kifejezetten ügyesen csinálta, nem bánnánk, ha ezt a vonalat a továbbiakban is életben tartaná a franchise gondozásával megbízott The Coalition.

Mielőtt azonban a Microsoft Seattle-i stúdiójához került volna, az Epic Games csapata terelgette Marcus Fenixet és kompániáját az általa üdvösnek vélt úton. A 2006-ban debütált első résztől a 2011-ben kiadott harmadik felvonásig vezető dizájnerként Cliff Bleszinski szabott irányt a szériának, aki ezt követően önállósította magát, de saját vállalkozása, a Boss Key Productions egy bukott (LawBreakers) és egy befejezetlenül maradt (Radical Heights) projekt után csődbe jutott.

Hirdetés

Kudarcai ellenére a véleménye a mai napig számít az elkötelezett Gears-rajongóknak, főleg azoknak, akik nincsenek teljesen megelégedve a The Coalition (Gears of War: Ultimate Edition, Gears of War 4, Gears 5, Gears Tactics) munkájával. Éppen ezért lehet biztató sokak számára a dizájner minap posztolt, ám időközben törölt tweetje, melyben arról ír, hogy az egyik barátja, aki a Gears 5-öt írta, megosztott vele egy pletykát. Részleteket nyilván nem árulhatott el, de lelkesedését egy találó Leonardo DiCaprio-idézettel illusztrálta a Django elszabadul egyik jelenetéből.

"Eddig csak érdeklődtem, most már figyelek is."

A legvalószínűbb, hogy Bleszinski és barátja a Gears 6-ről beszélgettek, amiről hivatalosan csak annyit tudni, hogy az Epic Games Unreal motorjának legújabb generációjára épül. Minden más értesülést, köztük azt, hogy talán nyitott világú lesz, érdemes pletykaként kezelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)