Hirdetés

Cliff Martinez - készülget a Far Cry 4

|

A világhírű zeneszerző egy interjúban ejtette el a hírt, miszerint jelenleg sok más mellett a Far Cry 4 zenéjén dolgozik.

Hirdetés

A Ubisoft hatalmas sikert aratott a Far Cry 3-mal és a Blood Dragon DLC is az egyik legjobb kiegészítőre sikerült, amit az utóbbi időben láttunk, ezért nem lenne meglepő, hogy a cég meglovagolná ezt a hullámot is.

Cliff Martinez csak úgy mellékesen említette meg a Far Cry 4-et egy interjúban, amikor arról kérdezték, hogy min is dolgozik éppen. Saját bevallása szerint egy "Far Cry 4 nevű videojáték" és egy új Steven Soderbergh sorozat köti le mostanában az idejét, amiből minket nyilván inkább az előbbi érdekel.

Martinez neve onnan lehet ismerős, hogy olyan projekteken dolgozott korábban, mint a Drive, az Only God Forgives, a Contagion, a Solaris, vagy a Traffic, illetve a Red Hot Chilli Peppers csapatával is volt kapcsolata és ő csinálta a zenéjét az EA Spore nevű játéknak is, 2008-ban.

A Ubisoft egyelőre nem mondott semmit a Far Cry 4-ről, de nyilván a Watch Dogs és az Assassin's Creed IV: Black Flag köti le most a figyelmüket és bejelentésekkel majd csak megjelenésük után érnek rá foglalkozni.

Ti örülnétek egy Far Cry folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)