Hirdetés

Cliffy B: a következő generáció az összekapcsolódásról szól majd.

|

Az EPIC design igazgatója Cliff Bleszinski nemrég nyilatkozott a BBC-nek a Gears of Warról és egyéb kérdésekről.

Hirdetés

Felmerült például az a kérdés is, hogy a játékvilág merrefelé tart - mit vár Cliffy B a következő generációtól.

"Úgy vélem, a teljesen összekapcsolt világ felé haladunk. A videójáték konzolok következő generációja olyan kell legyen, mint most az iPad - mindenhova magaddal tudod vinni a padet, mondjuk egy kocsmába is akár és ha ott vagy a játék egyszerűbb változatával tudsz játszani. Amikor hazaérsz, akkor behelyezed a padet egy dokkolóba és a nagyképernyős tévéden jelenik meg máris a kép. megfogod a klasszikus kontrolleredet és a teljes, hagyományos játékkal játszol.

Aztán mindez összekapcsolódik az emberek mobiltelefonjaival így rengeteg közösségi elem lesz benne - így lehetséges lesz egy második életet létrehozni azok számára, akik erre a fantáziavilágra és tapasztalatra vágynak."

Bár ezt Cliffy B nem mondta, de ez arra a kereszt-platform funkcionalitásra hasonlít, amit a Micosoft szeretne elérni az Xbox 360, az Xbox Live és a Windows 7 telefonok segítségével.

Ti mit gondoltok erről?

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)