Hirdetés

Napi büntetés: verseny megy azért, ki milyen gyorsan tudja kitiltatni magát a Club Penguinből

|

Jótékonysági streameken valószínűleg nem fog szerepelni, de megjelent egy új speedrun kihívás, amiben az nyer, akit előbb kitiltanak a játékból.

Hirdetés

A Disney játéka március 29-én végleg bezárja kapuit, de néhányan úgy döntöttek, hogy elszórakozgatnak még egy kicsit a Club Penguin ban rendszerével, mielőtt ez bekövetkezik.

A gyerekek védelme érdekében a játék automatikusan figyelmezteti vagy bannolja a felhasználót, ha káromkodik, ennek köszönhetően tele az internet vicces képekkel, amelyeket a kitiltott játékosok készítettek. Sőt, még egy Banned From Club Penguin nevezetű Reddit oldal is van külön erre a célra. Itt indult az új kihívás, amelynek nagyon egyszerű a lényege: érd el, hogy minél hamarabb kitiltsanak. A jelenlegi rekord 39,53 másodperc.

Aki úgy dönt, hogy megpróbálkozik ezzel, az készüljön fel arra, hogy az idő nagy részét játékon kívül fogja tölteni, ugyanis a speedrunba beletartozik az új regisztráció után küldött megerősítő e-mail elfogadása, illetve a captcha kitöltése is. Ezek után már csak annyi a dolgotok, hogy nem túl szalonképes szavakkal árasszátok el a chatet, egészen addig, amíg ki nem tiltanak.

Még valamivel több mint egy hónapotok van arra, hogy felkerüljetek a toplistára, aztán leállnak a szerverek, és valószínűleg a challenge is befejeződik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)