Hirdetés

CMR Rally sorozat, mi lesz?

|

Mint arról bizonyára azok is tudnak, akik csak szeretik magát a sorozatot, mint játékot, de a rally vb eseményeit nem követik nyomon, azok is hallották, hogy Colin McRae tavaly átigazolt a Citroen csapathoz Sebastion Loeb és Carlos Sainz társaságában tevékenykedni. Akkor is felvetődött, mi lesz a játék sorozattal, merthát a Ford is besegített... a harmadik rész kijött, több-kevesebb sikerrel, azonban most mégnagyobb kérdés merül fel. Lesz-e folytatás? A negyedik részt konzolokra már lassan-lassan kiadják, azonban, hogy PC-re jön-e negyedik rész, vagy egyáltalán folytatás, az ebben az évben valószínűleg eldől. Az FIA szabálymódosításainak köszönhetően, valakinek a Citroentől távoznia kellett, Carlos Sainz pedig olcsóbb volt, mint Colin McRae, így mellette döntöttek. Nos itt jön a képbe a játék sorozat... mi lesz? Egyelőre ez teljes homály mindenki számára. Amennyiben marad Colin a rally világában, valószínűleg lesz folytatás... azonban felvetődött az is, hogy nascar-ban lesz jövője a rally vb legfiatalabb világbajnokának, de az a kijelentése is napvilágot látott, hogy abbahagyja. További információért ide fáradjatok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)