Hirdetés

CoD: Black Ops - Dedikált szerver? Lesz!

|

Az Activsion úgy látszik tanult a Modern Warfare 2 hibájából, és másodszorra nem kívánja a PC-s játékosokat megszívatni.

Hirdetés

Bizony lehet örvendezni vadul: a Call of Duty: Black Ops dedikált szerver támogatással érkezik. Mivel a CoD játékok igen hangsúlyos része a multiplayer, minden bizonnyal az összes PC-s CoD bajnok megnyugodva horkant fel a hírt hallván. A rosszmájúak esetleg megjegyzik, hogy tuti látja az Acti, mennyire szeretik a PC-sek a Bad Company 2-őt.

Hogy mi a pontos indok talán sosem derül ki, hiszen a Call of Duty: Black Ops felelőse a Treyarch is csak annyit nyilatkozott, hogy "hát mi szeretjük a dedikált szervereket, és nem láttuk okát, hogy ne épísítsük be a támogatást, hacsaaak....szóval semmi oka nem volt, hogy ne legyen dedikált szerver, tehát lesz". Hát köszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)