Hirdetés

CoD: Modern Warfare 3 - Zombikkal nem kompatibilis

|

Amíg az Infinity Ward készíti a Call of Duty franchise Modern Warfare sorozatát, addig egyetlen zombi sem fog hörögni a képernyőn.

Hirdetés

Robert Bowling, az Infinity Ward közösségi menedzsere interjúkérdésre válaszolva erősítette meg, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban nem lesznek zombik. Ennek oka, hogy maximálisan tisztelik a Treyarch csapatát, és eszük ágában sincs a rájuk jellemző megoldásokat átvenni, hiszen ily módon csak ártanának egymásnak.



Tehát zombikra, valamint a Black Ops-ban debütált multis újdonságokra ne számítson az, aki novemberben megvásárolja a széria következő felvonását. 3D-támogatás sem valószínű, ugyanis Bowling szerint kicsi még a piac, de alig várja, hogy eljöjjön a nap, amikor a 3D nem megy a játékélmény, vagy a framrate rovására.
A Call of Duty: Modern Warfare 3-ról mindent megtudhattok, ha fellapozzátok a júliusi GameStart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)