Hirdetés

CoD: World at War - Decemberben dupla pontok

|

Jövő hét péntektől kezdve dupla tapasztalati pontokat szerezhetnek a World at War játékosok, a sima verzió nem játszik.

Hirdetés

December ötödike és tizenkettedike között dupla tapasztalati pontokat szerezhetnek azok a Call of Duty: World at War játékosok, akik asztali vagy Xbox 360 rendszerükre limitált gyűjtői változatot vásároltak. Az Activision közleménye szerint a sima verzióval rendelkező felhasználók sajnos nem vehetnek részt az eseményen, valamint búslakodhatnak a PlayStation 3 tulajdonosok is, ugyanis a Sony konzolját hajtók sem vehetnek részt a duplás héten (egyszerű ok miatt: a Sony konzoljához nem érkezett gyűjtői változat). A PC-s változattal rendelkezők azonnal belevethetik magukat a tapasztalati pont vadászatba, ezzel szemben az Xbox 360 fogathajtóknak regisztrálniuk kell (ha még nem tették volna meg) a WaW hivatalos oldalán és onnan leszedni maguknak egy megkülönböztető jelölést. Ha szeretnék duplázni pontjaikat, akkor az Officer's Club szervereken szükséges tevékenykedniük.

codwaw.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)