Hirdetés

Code Vein - vámpíros akció-szerepjátékkal erősít a Bandai Namco

|

A God Eater fejlesztői nem kisebb fába vágták a fejszéjüket, minthogy elkészítik az eddigi legjobb vámpíros témájú akció-szerepjátékot, méghozzá egy kis Dark Souls-beütéssel.

Hirdetés

A Bandai Namco a Famitsu új számában leplezte le, hogy a God Eater-széria alkotóinak (Keita Iizuka producernek, Hiroshi Yoshimura rendezőnek és Yusuke Tomizawa projektvezetőnek) legújabb játéka egy Dark Soulsra emlékeztető RPG. 

A Code Vein egy dungeon-felfedezős, kemény kötésű akció-szerepjáték lesz, amelyben a nem túl távoli disztópikus jövőben járunk és a játékos egy Revenantot, vagyis egy természetfeletti képességekkel bíró vámpírt irányít. Ezek a lények már túlléptek az emberiségen, viszont nem sok részletre emlékeznek a múltjukból és ha nem jutnak megfelelő mennyiségű vérhez, könnyedén teljesen szörnyeteggé változhatnak - az ilyeneket pedig Lostnak nevezik. A Revenantok a Vein nevű elszigetelt társaság segítségével próbálják felfedezni a világ titkait, azonban mindezt nem egyedül teszik: az egyik alapvető játékmechanika, a "Buddy" rendszer értelmében mindig magukkal visznek egy MI-irányította segítőt is, cserébe viszont vissza is kell adnunk a szívességet társunknak. 

A Revenantok hatalmas pallosokat, egykezes kardokat és más közelharcra szolgáló fegyvereket, például lándzsákat és pörölyöket forgatnak az összecsapások során, de hogy pontosan miképpen küzdenek, azt valószínűleg a május elején várható teljes trailerben mutatják be nekünk. Mellesleg nagyjából a játék 35 százaléka van egyelőre kész, 2018-ban várható a megjelenése konzolokra, de pontos platformlista még nincs. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)