Hirdetés

Code Vein - újra mozgásban a vámpíros Dark Souls

|

Újabb húsz percnyi felvételt láthatunk a Code Vein játékmenetéből, amely egy egészen más területen játszódik, mint a korábbi gameplay videó és brutálisabb is annál.

Hirdetés

Most, hogy pihen a Dark Souls franchise a keményvonalas játékosoknak szüksége van az újabb kihívásokra, amelyet olyan játékok biztosíthatnak nekik, mint a gamescomon leleplezett Immortal: Unchained és a Bandai Namco újdonsága, a Code Vein. 

Hirdetés

Legutóbb már láthattunk 17 percet a Dark Souls által ihletett, vámpíros akció-szerepjátékból, de most a DualShockers csapatának lehetősége adódott ellátogatni a kiadó tokiói főhadiszállására, ahol húsz percnyi anyagot rögzíthettek a Code Vein PlayStation 4-es változatát próbálgatva (ez a Tokyo Game Show-s demó volt). A videóban rengeteg elhalálozás, egy izgalmas dungeon és egy brutális boss is látható, viszont a Dark Souls játékokkal ellentétben itt van egy társunk is, aki segít a bajban.

Várhatóan 2018 folyamán kapjuk meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)