Hirdetés

Code Vein megjelenés - megvan végre a dátum

|

Az anime Dark Souls új előzeteséből az is kiderült, mikor jelenik meg a Bandai Namco játéka.

Hirdetés

Elég sok elemet átvesz a szintén a Bandai Namco által kiadott Dark Souls játékokból a Code Vein, de már csak látványvilága miatt is egyedi. 

Hirdetés

Hatalmas szemű animekarakterek harcolnak akkora fegyverekkel és kardokkal, amiket nehéz lenne köpeny alá rejteni - akit ez a koncepció megvesz, annak ez a játék egyértelműen való. Az egyelőre japán nyelven elérhető trailer bemutat néhány karaktert és ellenfelet, valamint elárulja, hogy a konzolos megjelenési dátum szeptember 27., a PC-s 28. Készülhetünk úgy, hogy ez Európára is vonatkozik, annyi eltéréssel, hogy nálunk nem lesz egy nap különbség, és 28-án jön minden verzió.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)